Beton amprentat

Ce este Betonul amprentat ?

Betonul amprentat este un sistem de pavare modern si o metoda inovatoare de design,care consta in imprimarea betonului in timp ce acesta este crud,cu ajutorul unor matrite speciale,de diferite modele,in functie de dorintele clientului,fiind posibilia totodata imprimarea acestuia intro gama variata de culori. Betonul amprentat este un beton decorativ utilizat pentru amenajarea spatiului exterior cat si interior. Este o metoda foarte rapida si rezistenta,cu inalte calitati mecanice decorative,fiecare lucrare fiind unicat.

Poate fi folosit cu succes oriunde poate fi turnata o platforma de beton,suprafete mari sau mici indiferent de climatul zonei.Se aplica cu succes la amenajare spatiilor comerciale,parcuri,terase, drumuri de acces, trotuare, benzinarii, etc. Calitatea si durabilitatea betonului amprentat il fac sa fie din ce in ce mai recomandat. Totodata si pavajele clasice inca raman o varianta demna de ales. Raportul calitate – pret, poate ca betonul amprentat este castigator.

Avantaje

Se stie foarte bine ca un pavaj simplu din beton este inestetic, si la primul ger sau canicula se crapa.Se stie la fel de bine ca o curte pavata cu bitum se poate lasa sau forma valuri din cauza temperaturiilor ridicate. Pavelele sunt inestetice si se lasa.Betonul amprentat nu se lasa si nu face valuri. Se curata foarte usor, in cazul petelor de ulei auto, putin detergent cu apa este sufficient.Murdaria nu intra in profunzime deoarece este protejat de o pelicula de lac protector.

Are o multime de texturi si culori.Gama de culori acopera aproape toate cerintele.
Are o rezistenta puternica si face fata cu brio schimburilor de vreme (este rezistent la inghet si la dezghet, precum si la actiunea razelor de tip UV) Nu apare vegetatie printre el sau prin preajma sa (pavajele au acest dezavantaj)
Nu se deformeaza si nici nu apar denivelari la suprafata
Perioada de executie este relativ scurta
Poate fi aplicat in orice zona unde poate fi turnat beton si nu necesita costuri mari pentru executie


Dezavantaje

Se poate numi un dezavantaj pentru cativa dintre noi si acela ca necesita o intretinere anuala.
Din cauza diferentelor mari de temperaturi din tara noastra si a traficului normal , fie pietonal sau auto, se reanoieste stratul protector de lac.
Dar ca orice lucru bun ,necesita intretinere. Costurile nu sunt mari.
Pentru oferta personalizata,accesati pagina de CONTACT

SPECIALISTII NOSTRI VA STAU LA DISPOZITIE TELEFONIC 0763.30.40.40!!

creer site web Paris
web design Abu Dhabi
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
beton amprentat
traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web spalatorie haine Bucuresti promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi case lemn rotund spalatorie haine Bucuresti montaj tapet web design Abu Dhabi cabinet ecografie Iasi piese de schimb usi garaj beton amprentat
videochat constanta