Spray Beton

Ce este Spray Beton-ul?

Este un produs pe baza de ciment colorat modificat cu polimeri, aplicat prin pulverizare (vertical sau orizontal) pe un strat de mortar sau beton existent (in grosime de 0,3-0,5cm), protejat prin acoperirea cu un strat de rasina acrilica rezistenta la trafic.

Spray Betonul permite renovarea, refacerea si modernizarea pavajelor vechi (alei pietonale, drumuri de acces auto, terase ect.) sau a altor suprafete din beton (garduri, socluri etc.).

Utilizand sistemul Spray Beton, se pot realiza suprafete largi, fara rosturi, cu un design atractiv, elegant, disponibil intr-o gama larga de modele si culori.
Sunt suprafeţe uşor de curăţat cu jet de apă cu presiune şi când este necesar se pot folosi detergenţi casnici care se găsesc în comerţ Se obţin suprafeţe foarte rezistente, antiderapante, decorate şi colorate cu culori care rezistă în timp; sunt rezistente la abraziune, clor, săruri, grăsimi şi alte uleiuri, la soluţii de acid diluat; sunt impermeabile.

Sunt suprafeţe uşor de curăţat cu jet de apă cu presiune şi când este necesar se pot folosi detergenţi casnici care se găsesc în comerţ.

Se poate aplica în grosime de 6mm până la 15mm.

SPECIALISTII NOSTRI VA STAU LA DISPOZITIE TELEFONIC 0763.30.40.40!!

creer site web Paris
web design Abu Dhabi
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
beton amprentat
traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web spalatorie haine Bucuresti promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi case lemn rotund spalatorie haine Bucuresti montaj tapet web design Abu Dhabi cabinet ecografie Iasi piese de schimb usi garaj beton amprentat
videochat constanta